ENTERPEN

Littekens, oneffenheden of kleine vlekjes op je gezicht?

Met de Enterpen is dit allemaal verleden tijd!

Bekijk snel de video!

Wat is de enterpen?

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Tijdens het behandeladvies wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling. Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoordt worden.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

Voor iedereen die de volgende problemen wilt verhelpen/ verbeteren:

– Fijne lijntjes

– (Acné) littekens

– Zonbeschadiging

– Pigmentstoornissen

– Grove huidstructuur / vergrote poriën

– Striae en striemen

Hoe werkt het?

De ENTERPEN™ bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine micro kanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje.

Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Resultaten

– Gladdere huid

Frisse en egaal gekleurde huid

Verfijning van grove poriën

Vermindering van fijne lijntjes

Verbetering van de algehele huidstructuur

Vermindering van zonbeschadigingen

Vermindering van rest- acné

Gladder maken van operatieve en/of traumatische littekens

reviews

LEES HIER DE EVARINGEN VAN ANDERE KLANTEN!

” Op advies van de huidtherapeut heb ik de ouderdomsrimpels in mijn gezicht laten behandelen met de Enterpen. Ik heb nu vier behandelingen ondergaan. het is wel een gevoelige behandeling, maar het resultaat mag er dan ook zijn. De rimpeltjes zijn veel minder aanwezig en de huid voelt veel gladder aan. Een heel natuurlijke verzichtsverjonging. ” 

Sjaak (60)

“Als ik ergens behandeld wordt dan vind ik het heel prettig als ik kan zien dat mensen echt weten wat ze doen. Dat is volkomen helder bij Epilennium, ze weten van de hoed en de rand. Bovendien verkopen ze geen sprookjes maar geven ze betrouwbare adviezen en degelijke uitleg. Dat is de reden waarom ik er al jarenlang met enige regelmaat kom. Geen onnodige poespas, geen glamour maar wel vakkundige en aardige mensen. Onlangs heb ik de Enterpen behandeling ondergaan en ik ben blij en verrast met het resultaat. Ik had al over de behandeling gelezen, maar durfde het pas echt aan bij Epilennium. Dat zegt eigenlijk genoeg, als ze hier iets aanbieden dan weet je dat het klopt. Wel zo fijn toch?”  -Lieve groet, Jet

Jet Sol (TV Presentatrice van RTL)

” Ik heb alles wel gehad, pigment, acne, couperose en littekens. Na een behandeling met peelings ben ik van mijn pigment af en de couperouse is mooi weg door IPL Flitsen. Nu ben ik met de enterpen begonnen met mijn littekens. Na 4 behandelingen zag ik al zo mooi verschil. Ik heb nog niet het eind resultaat, maar nu ben ik al super blij!”

Marcha (27)

Behandelmethoden

Voor de behandeling wordt een tussenstof zoals een serum of werkstof aangebracht op de huid. De ENTERPEN™ wordt vervolgens met roterende bewegingen over de huid bewogen.

Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandel diepte die variërend is van 0,5 mm tot 2 mm. Dit is afhankelijk van de indicatie en het behandelgebied. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende crème en zonnebrandcrème, omdat uw huid na de behandeling zon gevoelig is.

Behandelfrequentie

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

 

 

na de behandeling

Na de behandeling wordt aangeraden om je huid goed te blijven insmeren met een vettere creme. Je huid zal gaan vervellen zodat het ruimte maakt voor de nieuwe huid. Vermijd gedurende 7 dagen na de behandeling de zon volledig en zorg dat je je erna goed insmeert met een creme met een zonnebeschermingsfactor erin.

Prijzen

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding. 

 

Klein Oppervlakte (bijv. litteken)

 

15 min € 95

Middelgrote Oppervlakte (hele gelaat):

 

30 min € 125

Groot Oppervlakte (bv Gelaat en hals):

 

45 min

€ 165

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

behandelingen

ilp ontharen

AcneBehandeling

oedeem

Huidverbetering

Protiplan

Avene

AFSPRAAK MAKEN

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl
KVK-nummer: 24335334

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.