microdermabrasie

HEB JIJ LAST VAN ACNÈ? HOE WIJ JOUW HIERVAN AF HELPEN!

Wat is microdermabrasie?

Epilennium maakt gebruik van de kristalvrije microdermabrasie. Dit houdt in dat er geen kristallen maar diamanten in het schuurkopje zitten, waardoor er betere resultaten geboekt worden, maar dat de huid minder beschadigd wordt.

voor wie is deze behandeling geschikt?

Tijdens het intakegesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling.  Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoordt worden.

Microdermabrasie is inzetbaar bij:

-Futloze en matte huid

-Vlekkerige huid

-Grove poriën

-Oppervlakkige rimpels

-Acnélittekens

-Littekenweefsel

-Rokershuid

Hoe werkt het?

Microdermabrasie is een veilige methode waarbij de huid vacuüm wordt gezogen op de diamanten behandelkop van de pen, waarbij de huid geschuurd wordt. Hierbij worden dode huidcellen en vuil op de huid verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en aangezet tot het aanmaken van nieuwe collageen en elastine cellen.  Het maakt de huid toegankelijker voor het opnemen van actieve werkstoffen die zich bevinden in o.a. crème’s en serums. Hierdoor krijgt uw huid een gezondere uitstraling.

reviews

LEES HIER DE EVARINGEN VAN ANDERE KLANTEN!

” Ik heb de behandeling microdermabrasie een aantal keer bij huidtherapeute Claudia ondergaan. Het houd me huid mooi glad en fris. Claudia denkt met me mee en is heel eerlijk in haar behandelplan, dit vind ik heel prettig. Ik ben super blij met het resultaat. Dankjewel!”

liz (35)

de resultaten

-Gladdere huid

-Frisse en egaal gekleurde huid

-Verfijning van grove poriën

behandel methoden

Tijdens microdermabrasie wordt de huid vacuüm gezogen op de diamanten behandelkop van de pen, waarbij de huid geschuurd wordt. U gaat dit ervaren als een schavend gevoel. De intensiteit van dit gevoel is per persoon verschillend. Gemiddeld geven mensen aan dat het prima te doen is.

Behandel frequentie

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid. De behandelingen vinden om de twee weken plaats. Onderhoudsbehandelingen zijn aanbevolen om het gewenste resultaat te behouden.

na de behandeling

Direct na een microdermabrasie behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien. Het is mogelijk dat de huid tot een paar dagen na de behandeling droog en kwetsbaar aanvoelt. Verzorging met de huidherstellende crème Cicalfate van Avène kan de gevoeligheid en roodheid verminderen. Het is mogelijk dat de huid gaat schilferen, dit kan enkele dagen aanhouden.

vERGOEDING 

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

 prijzen 

microdermabrasie gelaat : €75

Microdermabrasie decolleté vanaf: €85

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

behandelingen

ilp ontharen

AcneBehandeling

oedeem

Huidverbetering

Protiplan

Avene

AFSPRAAK MAKEN

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl
KVK-nummer: 24335334

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.