Acnè littekens

Heb jij last van acnè littekens? Lees hier hoe wij jou daarbij gaan helpen

Acnè littekens

Acné littekens die na ernstige acné uitbarstingen zijn ontstaan, worden veroorzaakt door een heftige ontstekingsreactie. Hierdoor raakt de huid beschadigd en moet zich herstellen. De grootte van het acné litteken is afhankelijk van de ernst van de ontsteking, uiteraard is dit per persoon verschillend.

Behandelmethoden

Microdermabrasie

De huidtherapeut kan bij oppervlakkige littekens microdermabrasie toepassen, om de littekens egaler te maken. Bij microdermabrasie word de huid vacuüm gezogen en vervolgens met de diamanten behandelkop geschuurd. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en aangezet tot het aanmaken van  collageen en elastine.

Skinpen

De behandeling met de SKINPEN is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De SKINPEN bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier herstellen.  Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Deze behandeling kan worden gecombineerd met een peeling.

TCA peeling

TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een zeer intensieve peeling. Deze is geschikt voor huidtypes I – III en kan rimpels, grove poriën, pigmentatie verminderen en acné littekens verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.

Peeling

Milde peelings kunnen ook mooie resultaten geven en worden vaak ingezet in combinatie met microneedling. 

resultaten

Vergoedt uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

prijzen

Acné littekens peeling vanaf €60

Microdermabrasie vanaf €75

Skinpen vanaf €195

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij