Behandelingen

Epilennium heeft een ruim aanbod van verschillende behandelingen.

Acnetherapie

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Talgklieren produceren talg die de opperhuid vet houden en voorkomen uitdroging.

Soprano ice laser ontharen

Soprano Ice ontharingslaser vernietigt haren definitief en is de prijswinnaar ‘Beste Ontharingslaser’ van het moment.

Protiplan

Wat we met de Protiplan afslankmethode willen bereiken is effectief, gezond en duurzaam gewichtsverlies.

Schoonheids- behandeling

Een schoonheidsbehandeling is even ontvluchten aan de drukke dagen. Het is een relax behandeling waarna u zich weer heerlijk fris en stralend voelt.

Permanente Make-up

Micropigmentatie is de revolutionaire pigmentatie methode van hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid.

Elektrische Epilatie

 

Elektrische epilatie is een behandeling om ongewenste haargroei definitief te verwijderen.

 

Oedeem Therapie

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfsysteem, vetcellen of bloedsomloop. Deze verstoring kan aangeboren zijn of ontstaan zijn door een beschadiging.

Microdermabrasie

Epilennium maakt gebruik van de kristalvrije microdermabrasie. Dit houdt in dat er geen kristallen maar diamanten in het schuurkopje zitten, waardoor er betere resultaten geboekt worden, maar dat de huid minder beschadigd wordt.

IPL vaat/Pigment

IPL behandeling voor vaat- en pigmentaandoeningen wordt fotorejuvenation genoemd. Er zijn vele verschillende vaataandoeningen.

IPL Laser Ontharen

Ontharen door middel van IPL (lichtflits) is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor.

Injectables

Drs. M.R. Scheer is specialist in anti-rimpelbehandelingen met injectables en gezond ouder worden door orthomoleculaire adviezen.

Huidverbetering

Bij het ouder worden verliezen de huidcellen hun regenererend vermogen, ze verouderen en sterven af. Rimpels en ouderdomsverschijnselen zijn het gevolg. 

Endermologie

Endermologie®  is een vorm van huid-bindweefsel massage. Door deze massage wordt de huidstructuur gladder, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd dit draagt bij tot het sneller afvoeren van afvalstoffen en lymfevocht.

Enterpen

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. 

Coaguleren

 

Coaguleren is het verwijderen van op de huid gelegen structuren zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra door middel van stroom.

 

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.