Behandelingen

Epilennium heeft een ruim aanbod van verschillende behandelingen.

Acnetherapie

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Talgklieren produceren talg die de opperhuid vet houden en voorkomen uitdroging.

Be Lifted

De Be Lifted Plasma behandeling is een behandeling waarbij rimpels verminderd worden.

Soprano ICE laser ontharen

Soprano Ice ontharingslaser vernietigt haren definitief en is de prijswinnaar ‘Beste Ontharingslaser’ van het moment.

Cosmelan

De Cosmelan behandeling bestaat uit een behandeling gecombineerd met thuisproducten.

IPL Ontharen

Ontharen door middel van IPL (lichtflits) is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor.

Endermologie

Endermologie®  is een vorm van huid-bindweefsel massage. Door deze massage wordt de huidstructuur gladder, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd dit draagt bij tot het sneller afvoeren van afvalstoffen en lymfevocht.

SkinPen

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen.

Elektrische Epilatie

Elektrische epilatie is een behandeling om ongewenste haargroei definitief te verwijderen.

Oedeem Therapie

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfsysteem, vetcellen of bloedsomloop. Deze verstoring kan aangeboren zijn of ontstaan zijn door een beschadiging.

Coaguleren

Coaguleren is het verwijderen van op de huid gelegen structuren zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra door middel van stroom.

Huidverbetering

Bij het ouder worden verliezen de huidcellen hun regenererend vermogen, ze verouderen en sterven af. Rimpels en ouderdomsverschijnselen zijn het gevolg. 

IPL vaat/Pigment

IPL behandeling voor vaat- en pigmentaandoeningen wordt fotorejuvenation genoemd. Er zijn vele verschillende vaataandoeningen.