COAGULEREN

Last van ouderdomvlekjes, moedervlekjes of ander huidoneffenheden?

 

LEES HIER HOE WIJ JOU HIER MEE HELPEN!

WAT IS COAGULEREN?

Coaguleren is het verwijderen van op de huid gelegen structuren zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra door middel van stroom. Dit is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig worden verwijderd. Coagulatie bij Epilennium wordt verricht met twee verschillende methoden. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huidoneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de verheving vaak verdwenen..

 

 

Voor wie?

Coaguleren wordt toegepast bij: Steelwratjes (fibromen), Verheven moedervlekken, Ouderdomswratten, Goedaardige vetbulten, Papulosa nigra, Spider naevi

hoe werkt het?

Coagularen bij Epilennium

Coagulatie bij Epilennium wordt verricht met twee verschillende methoden. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huidoneffenheden verhit met een elektrische laagstroom.

Gedurende de behandeling

Tijdens de behandeling ontstaat tijdelijke roodheid en soms een kleine verdikking rond het gebied. Daarna zal er een korstje op komen en binnen ongeveer twee weken verdwijnen. Het geneest geheel zonder littekenvorming. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

resultaten

BEHANDELMETHODEN

Coagulatie met naaldje

Dit is vooral geschikt voor kleine verdikkingen voor bijvoorbeeld bij de oogleden en voor het behandelen van kleine rode vaatjes.

Coagulatie met Zapper

Dit is een apparaatje welke geschikt voor grote verdikkingen voor bijvoorbeeld moedervlekken

Behandelingsfrequentie

Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

Na de behandeling

Om het herstel van de huid te bevorderen adviseren wij Cicalfate crème of emulsie en altijd het gebruik van een zonbescherming vanaf factor 30.
Om u een goed advies te kunnen geven adviseren wij altijd een intakegesprek. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken. De huidtherapeute past altijd de beste behandeling toe. Soms kan dit een combinatie van beide behandelmethoden zijn.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Check uw Verzekering

prijzen

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Coaguleren met een naaldje

Tot 15 min € 25

Tot 30 min €40

Tot 60 min €60

Coaguleren met de Zapper

tot 15 min €35

tot 30 min €55

Combinatie behandeling

Tot 30 min €55

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.