COAGULEREN

Last van ouderdomvlekjes, moedervlekjes of andere oneffenheden op de huid?

Lees hier hoe wij jou kunnen helpen. 

WAT IS COAGULEREN?

  Coaguleren is het verwijderen van de op de huid gelegen oneffenheden door middel van stroom. U kunt hierbij denken aan steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra . Tijdens deze behandeling worden huid oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens .Bij Epilennium wordt coaguleren met twee verschillende methoden verricht. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huid oneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de oneffenheid vaak verdwenen..

 

 

Voor wie?

Coaguleren wordt toegepast bij: Steelwratjes (fibromen), Verheven moedervlekken, Ouderdomswratten, Goedaardige vetbulten, Papulosa nigra, Spider naevi

hoe werkt het?

Coaguleren bij Epilennium

Coagulatie bij Epilennium wordt verricht met twee verschillende methoden. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en/of coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huid oneffenheden verhit met een elektrische laagstroom.

Gedurende de behandeling

Soms ontstaat er tijdens de behandeling tijdelijke roodheid en een kleine verdikking rond het behandelde gebied. Ook kan er een korstje ontstaan en binnen ongeveer twee weken verdwijnen. Het wondje geneest zonder littekenvorming. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

resultaten

BEHANDELMETHODEN

Coagulatie met naaldje

Dit is vooral geschikt voor kleine verdikkingen voor bijvoorbeeld bij de oogleden en voor het behandelen van kleine rode vaatjes.

Coagulatie met Zapper

Dit is een apparaatje wat geschikt is voor grote verdikkingen. Bijvoorbeeld voor moedervlekken.

Behandelingsfrequentie

Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

Na de behandeling

Om het herstel van de huid te bevorderen adviseren wij Cicalfate crème of emulsie en altijd het gebruik van een zonbescherming vanaf factor 30.
Om u een goed advies te kunnen geven adviseren wij altijd een intakegesprek. Natuurlijk kunt u ook direct daarna een afspraak maken. De huidtherapeute past altijd de behandeling toe met voor u het beste resultaat. Soms kan dit een combinatie van beide behandelmethoden zijn.

Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Check uw Verzekering

Wij zijn aan gesloten bij