Afspraak boeken

U kunt zelf uw intake inplannen via de knop hieronder.

Veel gestelde vragen

Antwoord op al uw vragen!

Openingstijden
HEEFT U VRAGEN?

Neemt u dan contact op. Laat uw bericht achter op het contactformulier en wij zullen u voorzien van een antwoord.

Dag openingstijden
Maandag 12:30 – 21:00
Dinsdag 08:30 – 17:00
Woensdag 08:30 – 21:00
Donderdag 08:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 08:30 – 12:30

Wilt u een afspraak annuleren of verzetten dient u uiterlijk 48 uur (2 werkdagen) van te voren, telefonisch contact op te nemen met de receptie van Epilennium.

(zat-, zon- en feestdagen zijn géén werkdagen)

Indien u een afspraak te laat annuleert of niet aanwezig bent op een afspraak, worden hiervoor kosten berekend.

BEHANDELSADVIES NODIG?

Heeft u een vraag, weet u niet hoe u een probleem aan moet pakken? Dan kunt u bij ons vrijblijvend advies aan vragen over uw probleem!

Boek een intake op een moment dat u uitkomt.

ROUTEBESCHRIJVING

U kunt Epilennium Maassluis bereiken door vanaf de Westlandseweg af te slaan naar de Richard Hollaan. Deze weg gaat over in de Vloot. Daarna geheel uitrijden tot u aan het einde medisch centrum Docwerk ziet.

Binnengekomen in het medisch centrum Docwerk gaat u op de begane grond links van de lift de deur door. Hierna komt u in een gemeenschappelijke wachtruimte. Ook hier zult u rechts via de glazen deur , de ingang van Epilennium vinden.

PRIVACYVERKLARING

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Praktijk voor Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium (hierna te noemen eigenaar : I.W. Jongenelen- van der Beek) kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huid- oedeem- en laserkliniek Epilennium  verstrekt.

Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

– Uw medische gegevens.

WAAROM  HUID-OEDEEM EN LASERKLINIEK EPILENNIUM GEGEVENS NODIG HEEFT

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium  uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

HOE LANG HUID- OEDEEM EN LASERKLINIEK EPILENNIUM GEGEVENS BEWAART

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium  bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN

Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium  verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. www.epilennium.nl huid-oedeem en laserkliniek Epilennium gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS                                                                            

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium heeft hier geen invloed op.

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium heeft Google geen toestemming gegeven om via Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN                                

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@epilennium.nl

Huid- oedeem en laserkliniek Epilennium  zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN      

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van huid-oedeem en laserkliniek Epilennium  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door huid-oedeem en laserkliniek Epilennium verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met huid-oedeem en laserkliniek Epilennium op via info@epilennium.nl

www.epilennium.nl is een website van www.webstijl.nl

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium Rotterdam is als volgt te bereiken:

Postadres: Maasstadweg 108

Vestigingsadres: Maasstadweg 108, 3079DZ Rotterdam

Inschrijvingsnummer handelsregister KVK 24335334

Tel.nr. 010-481 44 93 / info@epilennium.nl

Huid-oedeem en laserkliniek Epilennium Maassluis is als volgt te bereiken:

Postadres: De Vloot 206C

Vestigingsadres: De Vloot 206C Docwerk MC, 3144PK Maassluis

Inschrijvingsnummer handelsregister KVK 12050893

Tel. nr. 010 246 76 60/ maassluis@epilennium.nl

Bedrijfsnaam EPILENNIUM BV
Straat en nummer Maasstadweg 108
Postcode en plaats 3079DZ Rotterdam
E-mail info@epilennium.nll
Telefoon 010-4814493
Verantwoordelijke
Naam Irene Jongenelen
Telefoon 010-4814493
E-mail info@epilennium.nl
Functionaris gegevens bescherming
Naam Danielle de Bock
Telefoon 010-4814493
E-mail info@epilennium.nl
Bedrijfsnaam EPILENNIUM HEEL BV
Straat en nummer De Vloot 206c
Postcode en plaats 3144 PK Maassluis
E-mail info@epilennium.nl
Telefoon 010-2467660
Verantwoordelijke
Naam Irene Jongenelen
Telefoon 010-2467660
E-mail info@epilennium.nl
Functionaris gegevens bescherming
Naam Claudia Thoen
Telefoon 010-2467660
E-mail info@epilennium.nl

Je vind ons ook op Huidzorgzoeker.nl