ENDERMOLOGIE®

Wil jij je huid verbeteren? Onze huidtherapeuten kunnen jou daarbij helpen. 

WAT IS ENDERMOLOGIE®?

Endermologie® is een vorm van huid-bindweefsel massage. Deze massage zorgt ervoor dat de huidstructuur gladder wordt. Doordat tevens de bloedcirculatie wordt gestimuleerd draagt dit bij tot het sneller afvoeren van afvalstoffen en lymfevocht. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Tevens is deze behandeling inzetbaar bij o.a. littekens, brandwonden, na operaties en stoornissen in doorstroming van bloed en lymfebanen.

 

 

Voor wie?

De behandeling werkt goed bij : Cellulite (sinaasappelhuid), lichaamscontour verbetering, afvoer van lichaamsvocht, verkleefd littekenweefsel, lipoedeem, verstevigen van o.a. billen en onderzijde bovenarmen (kipfilets), Liftmassage (rimpelvervaging / slappe huid in halsgebied etc.),ter ondersteuning van een (proteïne) dieet

hoe werkt het?

Endermologie®

Endermologie® is een intensieve bindweefselmassage met behulp van het LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in een langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor wordt de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd.

RESULTATEN

Vetophoping zoals bij de aandoening lip oedeem neemt hierdoor af en de huid krijgt haar elasticiteit terug. Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging waarbij gelet word op voeding en beweging.

resultaten

BEHANDELMETHODEN

BEHANDELMETHODEN

Voor het beste resultaat kunnen verschillende behandeltechnieken worden toegepast. Onze medewerkers zijn hier allen in geschoold. Zij zullen de techniek, die voor u tot de beste resultaten zal leiden, inzetten.

Voor de behandeling is het noodzakelijk om een ‘bodysuit’ te dragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. Tijdens de behandeling worden de gewenste gebieden behandeld door middel van de verschillende roltechnieken met het LPG apparaat.

 BEHANDELFREQUENTIE

De duur van de behandeling is 35 minuten en er worden minimaal 2 behandelingen per week geadviseerd bij aanvang van de endermologie® behandeling. Voor een cosmetisch goed resultaat zijn minimaal 20 behandelingen nodig en is het raadzaam de eerste 10 behandelingen niet te onderbreken. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, wordt geadviseerd om de behandelingen af te bouwen. Om het gewenste resultaat te behouden is het raadzaam om 1 keer per maand te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Na de behandeling:

Over het algemeen hebben mensen geen last. Een enkeling ervaart dat het behandelde gebied warm en aanvoelt en er rood uitziet. Soms kunnen er ook plaatsen zijn die wat beurs aanvoelen. Dit trekt meestal na 2 dagen weg. Wanneer u last heeft van blauwe plekken, meldt dit dan bij uw behandelaar.

Advies

Drink elke dag voldoende water (1,5-2 liter). Tijdens de behandeling worden afvalstoffen afgebroken die het lichaam later moet opruimen. Door genoeg water te drinken voor en na de behandeling kunnen deze afvalstoffen gemakkelijker het lichaam verlaten.

Deze cosmetische behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. wanneer er sprake is van lymfoedeem of lipoedeem met een medische achtergrond dan kunt u een vergoeding ontvangen voor de behandelingen.

Check uw Verzekering

prijzen

Wij zijn aan gesloten bij