wat is de ENTERPEN/dermapen?

Wat is de Enterpen/ Dermapen? Lees hier meer!

WAT IS DE ENTERPEN?

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen.

Voor wie?

Tijdens het behandeladvies wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling. Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoordt worden.

De behandeling is geschikt voor iedereen die de volgende problemen wilt verhelpen/ verbeteren:

N

Fijne lijntjes

N

(Acné) littekens

N

Zonbeschadiging

N

Pigmentstoornissen

N

Striae en striemen

Hoe werkt het?

De ENTERPEN™ bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine micro kanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje.

Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

RESULTATEN:

N

Gladdere huid

N

Frisse en egaal gekleurde huid

N

Verfijning van grove poriën

N

Vermindering van fijne lijntjes

N

Verbetering van de algehele huidstructuur

N

Vermindering van zonbeschadigingen

N

Vermindering van rest- acné

N

Frisse en egaal gekleurde huid

N

Frisse en egaal gekleurde huid

BEHANDELMETHODEN

Voor de behandeling wordt een tussenstof zoals een serum of werkstof aangebracht op de huid. De ENTERPEN™ wordt vervolgens met roterende bewegingen over de huid bewogen.
Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandel diepte die variërend is van 0,5 mm tot 2 mm. Dit is afhankelijk van de indicatie en het behandelgebied. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende crème en zonnebrandcrème, omdat uw huid na de behandeling zon gevoelig is.

BEHANDELFREQUENTIE

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Vergoeding

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

resultaten

reviews

Op advies van de huidtherapeut heb ik de ouderdomsrimpels in mijn gezicht laten behandelen met de Enterpen. Ik heb nu vier behandelingen ondergaan. het is wel een gevoelige behandeling, maar het resultaat mag er dan ook zijn. De rimpeltjes zijn veel minder aanwezig en de huid voelt veel gladder aan. Een heel natuurlijke verzichtsverjonging

Sjaak (60)

“Als ik ergens behandeld wordt dan vind ik het heel prettig als ik kan zien dat mensen echt weten wat ze doen. Dat is volkomen helder bij Epilennium, ze weten van de hoed en de rand. Bovendien verkopen ze geen sprookjes maar geven ze betrouwbare adviezen en degelijke uitleg. Dat is de reden waarom ik er al jarenlang met enige regelmaat kom. Geen onnodige poespas, geen glamour maar wel vakkundige en aardige mensen. Onlangs heb ik de Enterpen behandeling ondergaan en ik ben blij en verrast met het resultaat. Ik had al over de behandeling gelezen, maar durfde het pas echt aan bij Epilennium. Dat zegt eigenlijk genoeg, als ze hier iets aanbieden dan weet je dat het klopt. Wel zo fijn toch? 

Jet Sol

(TV Presentatrice van RTL)

“Ik heb alles wel gehad, pigment, acne, couperose en littekens. Na een behandeling met peelings ben ik van mijn pigment af en de couperouse is mooi weg door IPL Flitsen. Nu ben ik met de enterpen begonnen met mijn littekens. Na 4 behandelingen zag ik al zo mooi verschil. Ik heb nog niet het eind resultaat, maar nu ben ik al super blij!

Marcha (27)

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

De prijzen worden bepaald per zorgverzekeraar. 

Voor meer informatie over de behandeling van Lipoedeem: Oedeemtherapie

Check uw Verzekering

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.