wat is de ENTERPEN/dermapen?

Wat is de Enterpen/ Dermapen? Lees hier meer!

WAT IS DE ENTERPEN?

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen.

Voor wie?

Tijdens het intake- gesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij zal al uw vragen behandelen en advies geven of uw huid geschikt is voor de behandeling.

De behandeling is voor de volgende problemen geschikt:

N

Fijne lijntjes

N

(Acné) littekens

N

Zonbeschadiging

N

Pigmentstoornissen

N

Striae en striemen

Hoe werkt het?

 

De Enterpen® heeft minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen waardoor er micro kanaaltjes in de huid ontstaan. Deze kanaaltjes zorgen voor een verhoogde opname van actieve werkstoffen. Tevens wordt er collageen en elastine aangemaakt.

Hierdoor wordt de huid voller, gladde, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

RESULTATEN:

N

Gladdere huid

N

Frisse en egale huidskleur

N

Verfijning van grove poriën

N

Vermindering van fijne lijntjes

N

Verbetering van de huidstructuur

N

Vermindering van zonbeschadigingen

N

Vermindering van rest- acné

BEHANDELMETHODEN

Tijdens de behandeling wordt er een serum of een werkstof op de huid aangebracht. Daarna wordt met roterende bewegingen de Enterpen® over de huid bewogen.

Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandel diepte die varieert van 0,5 mm tot 2 mm. De behandeldiepte hangt af van de indicatie en het behandelgebied. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende crème en zonnebrandcrème.

BEHANDELFREQUENTIE

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Vergoeding

Indien er sprake is van een behandeling op medische indicatie, is er een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.

resultaten

reviews

Op advies van de huidtherapeut heb ik de ouderdomsrimpels in mijn gezicht laten behandelen met de Enterpen. Ik heb nu vier behandelingen ondergaan. het is wel een gevoelige behandeling, maar het resultaat mag er dan ook zijn. De rimpeltjes zijn veel minder aanwezig en de huid voelt veel gladder aan. Een heel natuurlijke verzichtsverjonging

Sjaak (60)

“Als ik ergens behandeld wordt dan vind ik het heel prettig als ik kan zien dat mensen echt weten wat ze doen. Dat is volkomen helder bij Epilennium, ze weten van de hoed en de rand. Bovendien verkopen ze geen sprookjes maar geven ze betrouwbare adviezen en degelijke uitleg. Dat is de reden waarom ik er al jarenlang met enige regelmaat kom. Geen onnodige poespas, geen glamour maar wel vakkundige en aardige mensen. Onlangs heb ik de Enterpen behandeling ondergaan en ik ben blij en verrast met het resultaat. Ik had al over de behandeling gelezen, maar durfde het pas echt aan bij Epilennium. Dat zegt eigenlijk genoeg, als ze hier iets aanbieden dan weet je dat het klopt. Wel zo fijn toch? 

Jet Sol

(TV Presentatrice van RTL)

“Ik heb alles wel gehad, pigment, acne, couperose en littekens. Na een behandeling met peelings ben ik van mijn pigment af en de couperouse is mooi weg door IPL Flitsen. Nu ben ik met de enterpen begonnen met mijn littekens. Na 4 behandelingen zag ik al zo mooi verschil. Ik heb nog niet het eind resultaat, maar nu ben ik al super blij!

Marcha (27)

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Acne littekens worden vergoed onder acne therapie

Check uw Verzekering

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.