Ons Team

Het leukste team van Nederland!

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Hoofd-huidtherapie Claudia Thoen-Rotteveel

Mijn naam is Claudia Thoen, sinds 2013 werkzaam als hoofd-huidtherapie bij Epilennium Maassluis. Ik vind het erg leuk om bij Epilennium te werken omdat Epilennium mij zeer gevarieerd werk biedt. Ik doe verschillende behandelingen zoals: acné, pigment, vaatjes, oedeem, littekens, huidverbetering enzovoort. Dat maakt mijn werk leuk. Naast mijn huidtherapeutische behandelingen ben ik gespecialiseerd in permanente make-up en heb ik een cursus gedaan voor manuele bindweefsel massage. Om onze kwaliteit hoog te houden gaan we regelmatig naar cursussen en congressen. Vanwege succes en opkomende drukte vormen Lindsay, Larissa en ik nu het team van Epilennium Maassluis. Achter de schermen werken we nauw samen met de huidtherapeuten van Epilennium Rotterdam. Met het hele team zorgen we dat alles goed verloopt en dat we de beste zorg kunnen bieden.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Lindsay van der Keur

 Eerst zal ik mij voorstellen, mijn naam is Lindsay van der Keur en HBO afgestudeerd als huidtherapeute.  Mijn interesse in de zorg is van jongs af aan begonnen. Al snel was het duidelijk dat ik mensen wil helpen en daar mijn vak van wil maken. Mijn fascinatie voor de huid speelde een belangrijke rol in het maken van een keuze in een beroepsopleiding. In het begin van de opleiding kwam ik er al snel achter dat hier mijn ‘’passie’’ ligt. Mijn liefde voor het vak ontwikkelde zich in de kliniek op school en tijdens mijn stages. Tijdens mijn stage in het ziekenhuis heb ik veel geleerd van de medische kant en o.a. de wondverzorging. In mijn stage in de cosmetische kliniek heb ik veel geleerd over verschillende laserapparatuur en peelings. Daarnaast heb ik, tijdens mijn studie verdiept in de minor oncologie. Dit maakt voor mij dat het vak een uitdaging is: verschillende patiënten, veel verschillende behandelingen. Elke keer is het weer leuk om een passende behandeling te zoeken. Patiënt(en) te helpen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik ben vanaf maart 2020 bij Epilennium komen werken! U kunt mij maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tegenkomen!

Team Rotterdam

info@epilennium.nl

010 – 481 44 93

Huidtherapeut Tamara Janssen

Mijn naam is Tamara Janssen. In 2015 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Per 1 december 2018 werk ik bij Epilennium Rotterdam.

Ik wilde graag een opleiding starten in zorg zodat ik iets voor anderen kon betekenen, maar ik wist niet goed wat ik wilde. Totdat ik las over de opleiding huidtherapie. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de huid en dit was dus eigenlijk precies wat ik wilde, ik hoefde niet meer verder te zoeken. In de afgelopen jaren dat ik aan het werk ben als huidtherapeut heb ik ervaring opgedaan met zowel medische als cosmetische behandelingen. Beide kanten van de huidtherapie vind ik enorm interessant en vind ik het erg leuk om bij Epilennium te werken! Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om de cliënten tevreden de deur uit te laten gaan en zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Team Rotterdam

info@epilennium.nl

010 – 481 44 93

Huidtherapeut Dana Boere

Mijn naam is Dana Broere en vanaf mei 2019 versterk ik het team van Epilennium in de vestiging Rotterdam. De afgelopen 3 maanden heb ik hier met veel enthousiasme stage gelopen en nu ik mijn studie heb afgerond blijf ik hier met veel plezier werken. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste. Mijn ervaring als schoonheidsspecialiste en huidtherapeut hebben er voor gezorgd dat ik veel affiniteit heb met de cosmetische kant van het vakgebied van de huidtherapeut. Het brede aanbod van Epilennium geeft mij de kans mijn ervaring toe te passen en uit te breiden. Naast mijn affiniteit voor de cosmetische kant van het vakgebied is tijdens mijn stageperiode mijn interesse voor oedeem gegroeid. Ik kijk er naar uit deze behandelingen uit te voeren en mensen hiermee te kunnen helpen.

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.