Ons Team

Het leukste team van Nederland!

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming Epilennium. Deze is inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Dana Broere

Mijn naam is Dana Broere huidtherapeut/assistant manager i.o. bij Epilennium. Ik ben als stagiaire begonnen bij Epilennium en sindsdien niet meer weggegaan. Nu enkele jaren later werk ik er nog steeds met veel plezier.

Zowel de medische als cosmetische kant van het vakgebied Huidtherapie vind ik interessant. Het grote aanbod aan behandelingen bij Epilennium maakt het werken dan ook afwisselend en uitdagend. Ik streef er naar om een professionele, veilige en gezellige plek te creëren waar iedereen zich gehoord voelt. Zo kunnen we samen tot een passend behandelplan komen en het gewenste resultaat bereiken.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Larissa van Winden

Ik ben Larissa van Winden en vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij Epilennium Maassluis. Al vanaf een jonge leeftijd wist ik dat ik een beroep wilde gaan uitoefenen, waarbij ik mensen kon helpen en verzorgen. In 2017 heb ik dan ook mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste behaald en daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste tijdens mijn studie. Toch wilde ik de medische kant verder onderzoeken en besloot ik verder te studeren.

Na een stage te hebben gelopen bij Epilennium, is mijn passie voor het vak Huidtherapie enorm gegroeid! Ik vind het ontzettend leuk om bij Epilennium te werken, omdat ik veel verschillende behandelingen uit kan voeren én ik me thuis voel binnen het gezellige maar professionele team!

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Tamara Janssen

Mijn naam is Tamara Janssen. In 2015 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Per 1 december 2018 werk ik bij Epilennium.

Ik wilde graag een opleiding starten in zorg zodat ik iets voor anderen kon betekenen, maar ik wist niet goed wat ik wilde. Totdat ik las over de opleiding huidtherapie. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de huid en dit was dus eigenlijk precies wat ik wilde, ik hoefde niet meer verder te zoeken. In de afgelopen jaren dat ik aan het werk ben als huidtherapeut heb ik ervaring opgedaan met zowel medische als cosmetische behandelingen. Beide kanten van de huidtherapie vind ik enorm interessant en vind ik het erg leuk om bij Epilennium te werken! Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om de cliënten tevreden de deur uit te laten gaan en zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!