Ons Team

Het leukste team van Nederland!

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming Epilennium. Deze is inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Dana Broere

Mijn naam is Dana Broere huidtherapeut/assistant manager i.o. bij Epilennium. Ik ben als stagiaire begonnen bij Epilennium en sindsdien niet meer weggegaan. Nu enkele jaren later werk ik er nog steeds met veel plezier.

Zowel de medische als cosmetische kant van het vakgebied Huidtherapie vind ik interessant. Het grote aanbod aan behandelingen bij Epilennium maakt het werken dan ook afwisselend en uitdagend. Ik streef er naar om een professionele, veilige en gezellige plek te creëren waar iedereen zich gehoord voelt. Zo kunnen we samen tot een passend behandelplan komen en het gewenste resultaat bereiken.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Anouk Stafleu

Mijn naam is Anouk. Ik ben sinds maart 2021 werkzaam bij Epilennium.

Het leukste van mijn vak vind ik de afwisseling in het werk. Ik kan bij Epilennium zowel medisch als cosmetisch werken. Hierdoor kan ik voor een brede doelgroep iets betekenen. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Mensen mooi maken en een ontspannen gevoel geven vind ik fantastisch, maar ik wilde graag nog nét wat meer voor mensen kunnen betekenen. Behandelingen zoals mensen permanent afhelpen van ongevraagde haargroei vind ik waardevol. Dit geldt ook voor de oedeemtherapie. Door patiënten regelmatig terug te zien in de kliniek bouw je een fijne behandelrelatie op, dit vind ik het mooie van het vak huidtherapie.  

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Frederique Overbeeke

Mijn naam is Frederique en ik ben vanaf juli 2021 werkzaam bij Epilennium. Waarom ben ik huidtherapeut geworden?

Tijdens mijn vele reizen over de wereld heen, heb ik veel mensen gezien met eenvoudige huidproblemen. Helaas is er niet altijd de juiste zorg aanwezig. Daar moest toch wat aan gedaan worden! Als huid -en oedeemtherapeut kan ik vele facetten van de huidzorg inzetten om allerlei huidproblemen te behandelen. Het leukste van het vakgebied is dat medische en cosmetische huidzorg gecombineerd wordt. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer mensen zich geholpen voelen, vooruitgang zien, minder last hebben en met een goed gevoel de deur uit lopen. Als huidtherapeut streef ik ernaar dat iedereen de praktijk als een veilige, warme en professionele omgeving ervaart waar ruimte is voor zowel een lach en een traan.

Team Maassluis

maassluis@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Larissa van Winden

Ik ben Larissa van Winden en vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij Epilennium Maassluis. Al vanaf een jonge leeftijd wist ik dat ik een beroep wilde gaan uitoefenen, waarbij ik mensen kon helpen en verzorgen. In 2017 heb ik dan ook mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste behaald en daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste tijdens mijn studie. Toch wilde ik de medische kant verder onderzoeken en besloot ik verder te studeren.

Na een stage te hebben gelopen bij Epilennium, is mijn passie voor het vak Huidtherapie enorm gegroeid! Ik vind het ontzettend leuk om bij Epilennium te werken, omdat ik veel verschillende behandelingen uit kan voeren én ik me thuis voel binnen het gezellige maar professionele team!

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!