Ons Team

Het leukste team van Nederland!

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

Nieuwe collega gezocht!

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige huidtherapeut die het team kan versterken bij Epilennium in  Maassluis. Binnen Epilennium hebben we een positieve sfeer en zijn de werkzaamheden heel divers. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische en medische behandelingen waaronder oedeemtherapie, Endermologie®, acnétherapie, Peelings, SkinPen, Soprano ICE laser, IPL Ellipse, Cosmelan pigmentbehandeling en Coagulatie.

Neem voor meer informatie contact op!

Team Maassluis

info@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Dana Boere

Mijn naam is Dana Broere en vanaf mei 2019 versterk ik het team van Epilennium in de vestiging Rotterdam. De afgelopen 3 maanden heb ik hier met veel enthousiasme stage gelopen en nu ik mijn studie heb afgerond blijf ik hier met veel plezier werken. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als Allround schoonheidsspecialiste. Mijn ervaring als schoonheidsspecialiste en huidtherapeut hebben er voor gezorgd dat ik veel affiniteit heb met de cosmetische kant van het vakgebied van de huidtherapeut. Het brede aanbod van Epilennium geeft mij de kans mijn ervaring toe te passen en uit te breiden. Naast mijn affiniteit voor de cosmetische kant van het vakgebied is tijdens mijn stageperiode mijn interesse voor oedeem gegroeid. Ik kijk er naar uit deze behandelingen uit te voeren en mensen hiermee te kunnen helpen.

Team Maassluis

info@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Larissa van Winden

Ik ben Larissa van Winden en vanaf 30 november 2020 zal ik werkzaam zijn bij Epilennium Maassluis en het team versterken. Al vanaf een jonge leeftijd wist ik dat ik een beroep wilde gaan uitoefenen, waarbij ik mensen kon helpen en verzorgen. In 2017 heb ik dan ook mijn diploma Allround schoonheidsspecialiste behaald en daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste tijdens mijn studie. Toch wilde ik de medische kant verder onderzoeken en besloot ik verder te studeren. Na een stage te hebben gelopen bij Epilennium, is mijn passie voor het vak Huidtherapie enorm gegroeid! Ik vind het ontzettend leuk om bij Epilennium te werken, omdat ik veel verschillende behandelingen uit kan voeren én ik me thuis voel binnen het gezellige maar professionele team!

Team Maassluis

info@epilennium.nl

010 – 246 76 60

Huidtherapeut Tamara Janssen

Mijn naam is Tamara Janssen. In 2015 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Per 1 december 2018 werk ik bij Epilennium Rotterdam.

Ik wilde graag een opleiding starten in zorg zodat ik iets voor anderen kon betekenen, maar ik wist niet goed wat ik wilde. Totdat ik las over de opleiding huidtherapie. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de huid en dit was dus eigenlijk precies wat ik wilde, ik hoefde niet meer verder te zoeken. In de afgelopen jaren dat ik aan het werk ben als huidtherapeut heb ik ervaring opgedaan met zowel medische als cosmetische behandelingen. Beide kanten van de huidtherapie vind ik enorm interessant en vind ik het erg leuk om bij Epilennium te werken! Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om de cliënten tevreden de deur uit te laten gaan en zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl