Huidkliniek Epilennium

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou aansluit? Maak snel een afspraak voor een intakegesprek!

Soprano ice laser ontharen

Definitief ontharen is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Bij vrouwen kan het cosmetisch (bijvoorbeeld: bikinilijn, benen, oksels) en medische (gezicht) beschouwd worden. Bij mannen wordt dit echter alleen cosmetisch beschouwd.

SkinPen

De behandeling met de SkinPen™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen

Behandelingen bij Epilennium

Laser Ontharen

Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Als u hier vanaf wilt bieden wij de uitkomst.

Laser Ontharen

Acnébehandeling

Oedeem

Huidverbetering

Protiplan Dieet

Avene

IPL Laser ontharen

Ontharen door middel van IPL (lichtflits) is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor.

Acnébehandeling

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Talgklieren produceren talg die de opperhuid vet houden en voorkomt uitdroging.

Oedeem

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfsysteem, vetcellen of bloedsomloop. Deze verstoring kan aangeboren zijn of ontstaan zijn door een beschadiging.

Profitplan Dieet

Wat we met de Protiplan afslankmethode willen bereiken is effectief, gezond en duurzaam gewichtsverlies. 

Huidverbetering

Bij het ouder worden verliezen de huidcellen hun regenererend vermogen, ze verouderen en sterven af. Rimpels en ouderdomsverschijnselen zijn het gevolg.

Avene

Ter ondersteuning van de behandelingen werkt Epilennium met de productlijn van Avene.

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

Opgericht in 1999

Epilennium is dé huidkliniek in Maassluis, waar BIG, NVH en KP geregistreerde huidtherapeuten werken met o.a. IPL/Laser en elektrische ontharing, acnétherapie, acnélittekens, couperose, pigmentbehandeling, coagulatie van verhevenheden, oedeemtherapie, aanmeten therapeutisch elastische kousen, SkinPen of een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling.

Huidkliniek Epilennium is in 1999 opgericht door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tiener jaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- en laserkliniek.

 

KLanten vinden ons via

waarom kiest u voor epilennium.

Een team van begripvolle en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar. De behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten. Zij hebben een 4-jarige HBO opleiding en zijn u graag van dienst met vakkundig advies en persoonlijke aandacht.

Samenwerking met artsen en specialisten

Huidtherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

Eerlijk en vrijblijvend advies

Epilennium heeft 22 jaar ervaring

Tevreden cliënten vanuit de hele regio

Juiste prijs/kwaliteit verhouding

Contracten met zorgverzekeraars

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Zeer effectieve en hoogwaardige laser

Ook 's avonds open

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij