Acne

EPILENNIUM HEEFT EEN RUIM AANBOD AAN VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Wat is het?

Acné littekens die na ernstige acné uitbarstingen zijn ontstaan, worden veroorzaakt door een heftige ontstekingsreactie. Hierdoor raakt de huid beschadigd en moet zich herstellen. De grootte van het acné litteken is afhankelijk van de ernst van de ontsteking, uiteraard is dit per persoon verschillend.

behandelmethoden

Microdermabrasie
De huidtherapeut kan bij oppervlakkige littekens microdermabrasie toepassen, om de littekens egaler te maken. Bij microdermabrasie word de huid vacuüm gezogen en vervolgens met de diamanten behandelkop geschuurd. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en aangezet tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine.

ENTERPEN™
De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De ENTERPEN™ bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Deze behandeling kan worden gecombineerd met een peeling.

TCA peeling
TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een zeer intensieve peeling. Deze is geschikt voor huidtypes I – III en kan rimpels, grove poriën, pigmentatie verminderen en acné littekens verbeteren door het huidoppervlak te egaliseren.

Peeling

Milde peelings kunnen ook mooie resultaten geven en worden vaak ingezet in combinatie met microneedling.

prijzen

Acné littekens peeling €60

Microdermabrasie €75

ENTERPEN™ €95

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding. Deze behandeling valt onder acne therapie.

Check uw Verzekering

Beste klanten,

Epilennium is geopend!

Wilt u uw eigen mondkapje, handdoek en behandelpakje (indien nodig) meenemen naar uw afspraak?

Houd moed en blijf gezond.

Liefs,

Team Epilennium

EERLIJK EN VRIJBLIJVEND
ADVIES

JUISTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

SAMENWERKING MET ARTSEN EN SPECIALISTEN

 

 

 

behandelingen

Bekijk de verschillende behandelingen

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl
KVK-nummer: 24335334

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.