Huidverbetering

WILT U UW HUID VERBETEREN?  LEES HIER HOE WIJ U DAAR MEE KUNNEN HELPEN!

WAT IS EEN HUIDVERBETERENDE BEHANDELING?

Bij het ouder worden verliezen de huidcellen hun regenererend vermogen, ze verouderen en sterven af. Rimpels en ouderdomsverschijnselen zijn het gevolg. Epilennium heeft verschillende behandelingen om dit proces te vertragen, maar ook om de cellen weer te activeren.

 

 

Voor wie?

Deze behandelingen worden gegeven om de ouder wordende huid te verbeteren. De tekenen van een ouder wordende huid zijn o.a. : verslapping, rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, slechte conditie en niet meer egaal zijn van de huid.

Tijdens het intake- gesprek wordt er besproken wat uw wensen zijn en welke behandeling wij daarvoor het beste kunnen inzetten. Voor een optimaal resultaat worden de behandelingen in kuurverband uitgevoerd. U kunt er ook voor kiezen om te starten met een losse behandeling.

BEHANDELMETHODEN

DERMAPEN

De DERMAPEN bestaat uit miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een natuurlijke manier herstellen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Frequentie
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan de huid rood  en gevoelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een aantal uur tot 1-2 dagen. Enkele dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Het kan zijn dat u op sommige plaatsen korstjes krijgt. Krabbel er niet aan! Dan zullen de korstjes zonder littekenvorming genezen.

Bindweefsel massage manueel (alleen mogelijk bij Epilennium Maassluis)

 

Bindweefselmassage is een therapeutische massage die de doorbloeding stimuleert waardoor de huidconditie wordt verbeterd. Bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke wijze te liften. Het doel van deze massage is het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel op bepaalde plaatsen gaan verkleven, hierdoor kun je er jaren ouder uitzien. Deze verklevingen worden rimpels. Door het verbeteren van de doorbloeding is de huid in staat om voedingsstoffen op te nemen. De huid wordt aangezet tot vernieuwing, waarbij de aanmaak van collageen zorgt voor huidversteviging.

Frequentie
Een kuur van 10 behandelingen nodig voor het optimaal resultaat. De behandelingen worden elke week uitgevoerd. Daarna bouwen we de weken af met als doel de huid te onderhouden om de conditie van de huid hoog te houden.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een aantal uur. Na een aantal behandelingen gaat u ervaren dat de huid al steviger aanvoelt en beter doorbloed is.

Peeling

De peelings voor huidverbetering zijn op basis van verschillende zuren met toegevoegde pulp extracten. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van de opperhuid en verhogen de natuurlijke spanning van het bindweefsel door het activeren van collageen en elastine in de huid.

Na de behandeling wordt retinol (vitamine A zuur) aangebracht, wat er voor zorgt dat het vernieuwingsproces doorzet. De huid wordt gladder, zodat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.

Frequentie
Een kuur van 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 weken uitgevoerd. Daarna kun je, om het resultaat te behouden, onderhoudsbehandelingen doen.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt meestal binnen een aantal uur tot 1-2 dagen. Enkele dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Het kan zijn dat u op sommige plaatsen korstjes krijgt. Krabbel er niet aan! Dan zullen de korstjes zonder littekenvorming genezen.

TCA peeling

Een TCA ofwel trichloorazijnzuur peeling is een medium diepe huidpeeling die al na één behandeling duidelijke resultaten geeft tegen de tekenen van huidveroudering. De peeling wordt in verschillende lagen aangebracht en is niet te vergelijken met peelings in schoonheidssalons. Deze peeling is geschikt voor huidtypes I – III Deze peeling verbeterd de algehele huidtextuur door de bovenste huidlaag op te lossen (stratum corneum). De huid krijgt hierdoor een gladdere, zachtere uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Daarnaast egaliseert de huidskleur en wordt hyperpigmentatie verminderd. Na deze peeling wordt het retinol serum aangebracht, om de huidvernieuwing te versnellen. Bij deze peeling is er sprake van een langere herstelperiode. U moet rekenen op 7 – 14 dagen.

Let op!
U mag na deze peeling 2- 4 weken niet in de zon. U dient uw huid goed te beschermen met een crème met hoge beschermingsfactor 50+.

Frequentie

TCA staat gelijk aan de sterkte van 7 lichtere peelings. Voorafgaande zijn er 2 lichtere peelings nodig om de huid voor te bereiden op de TCA peeling.

De TCA peeling word gemiddeld om de 1-3 maanden uitgevoerd en gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig.

 

Na de behandeling

Door deze sterke peeling zal uw oude cellenlaag loslaten , wat tot gevolg heeft dat u na enkel dagen flink zult vervellen. Hierna krijgt u een mooi roze “baby”huidje. Het is mogelijk dat u enkele korstjes krijgt. U moet hier absoluut niet aan krabbelen, zodat uw huid zonder littekens kan genezen.

Om na de behandeling de heftige reactie goed te verzorgen kunt u als eerste de Boegem zalf gebruiken. deze zalf trekt de warmte uit de huid en houd uw huid soepel. Ten tweede kunt u Cicalfate creme van Avene gebruiken om uw huid sneller te laten genezen.

Jessner Peeling

De Jessner Peeling is een medium peeling en bevat melkzuur. Deze peeling is ontwikkeld om een nieuwe huid te genereren en is geschikt voor huidtypes 1 – 5. Het verbetert de huidtextuur en verminderd fijne lijntjes en rimpels. Het egaliseert de teint en verminderd pigmentvlekken. Tevens is deze peeling ook uitermate geschikt voor de behandeling van acné. Uw huid heeft na deze peeling een aantal dagen nodig om te herstellen.

Let op!
U mag na deze peeling 2- 4 weken niet in de zon. U dient uw huid goed te beschermen met een hoge zonnefactor 50+.

Frequentie
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Na de behandeling

Door deze sterke peeling zal uw oude cellenlaag loslaten , wat tot gevolg heeft dat u na enkel dagen flink zult vervellen. Hierna krijgt u een mooi roze “baby”huidje. Het is mogelijk dat u enkele korstjes krijgt. U moet hier absoluut niet aan krabbelen, zodat uw huid zonder littekens kan genezen.

Om na de behandeling de heftige reactie goed te verzorgen kunt u als eerste de Boegem zalf gebruiken. deze zalf trekt de warmte uit de huid en houd uw huid soepel. Ten tweede kunt u Cicalfate creme van Avene gebruiken om uw huid sneller te laten genezen.

Resultaten

Met al deze behandelingen werken we aan de conditie van de huid. Bij een oudere huid is er minder collageen en elastine actief. Collageen en elastine zorgen voor versteviging in de huid. Bij alle behandelingen wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

reviews

Al jaren ben ik een tevreden klant bij Epillennium. De huidtherapeuten beschikken over veel kennis en ervaring en zijn zeer klantvriendelijk. Mijn huid ziet er altijd perfect uit na een bezoek

Danielle (33)

resultaten

Cosmetische behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Check uw Verzekering

prijzen

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Cosmetische peeling €70

Jessner of TCA pakket gelaat (incl. na behandelingscreme) €300

Microdermabrasie gelaat 30min €75

Microdermabrasie decolleté 30min €85

ENTERPEN™ vanaf €95

ENTERPEN™ vanaf €95

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.