Hydrofacial behandeling

Voor een prachtige natuurlijke GLOW van uw huid!

Heeft u last van een vermoeide en futloze huid? Verstopte porien en fijne lijntjes? Wilt u uw huid en uzelf verwennen met een diepe reiniging en peeling? Ontdek dan de nieuwe Hydrofacial behandeling bij Huidkliniek Epilennium. Uw huid heeft direct een gezond en prachtige GLOW!

Wat is

een Hydrofacial behandeling?

Een Hydrofacial behandeling is geschikt voor ieder huidtype en geeft direct resultaat met een langdurig huidverbeterend effect. Tijdens de behandeling wordt uw huid intensief gereinigd waarbij comedonen en dode huidcellen worden verwijderd, de huid wordt gepeeld middels zuren en tegelijk worden actieve werkstoffen diep de huid ingesluisd. Dit resulteert in complete vernieuwing van de epidermis, maximale hydratatie, verzorging en voeding van de huid. U krijgt direct een natuurlijke gezonde ‘glow’ van de huid!

 

 

Voor wie?

De Hydrofacial kan ingezet worden…

  • Om een futloze en matte huid weer te laten stralen (gezonde natuurlijke glow)
  • Fijne lijntjes en rimpels te verminderen
  • Verstopte en vergrote poriën te verkleinen 
  • Huidversteviging en voeding
  • Diepe reiniging en peeling
  • Verbetering van het huidbeeld

 

hoe werkt het?

Huidkliniek Epilennium maakt voor de Hydrofacial behandelingen gebruik van het Aqua Peel Fusion apparaat. Dit is een uniek 4 in 1 systeem waarbij aquafacial, diamant microdermabrasie, mesoporatie en LED lichttherapie gecombineerd worden.

resultaten

Direct na een Hydrofacial behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien. Dit trekt bij de meeste mensen binnen een paar uur weg. Verder ziet de huid er direct gehydrateerd uit en heeft een natuurlijke glow.

Mocht u de Hydrofacial ter voorbereiding op een belangrijk evenement doen, zullen wij de instellingen aanpassen zodat de huid maar minimaal roze/rood wordt. U heeft dan direct een mooie glow. Let op: dit maakt de behandeling wel minder intensief en kan invloed kan hebben op het lange termijn resultaat. Op tijd plannen dus. Maak vandaag nog een afspraak!

Over de behandeling

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid. Het advies is om minstens een kuur van 3 behandelingen te volgen met 1 behandeling per week / 10 dagen.

Een intensievere kuur bestaat uit 6 tot 12 behandelingen een keer per week. 

Het kan zijn dat de huidtherapeut de Hydrofacial adviseert ter voorbereiding of afsluiting van een andere behandeling. In dit geval bespreekt de huidtherapeut, afhankelijk van de andere behandeling, hoeveel behandelingen geadviseerd worden.

Thuisadvies Hydrofacial behandeling

Tijdens de gehele behandelperiode en tot 3 weken daarna, adviseren wij u om goed op te letten in de zon. Als u de zon niet kunt vermijden, adviseren wij een sun block met factor 50. Smeer deze om de twee uur op het behandelde gebied. Bij de kliniek kunt u producten van Avène kopen met een factor 50 bescherming. 

Daarnaast adviseren wij producten van Avène om de resultaten van de behandelingen te versterken, de huidtherapeut kan u hierover het juiste advies geven.

prijs hydrofacial behandeling

Onze hydrofacial behandeling kost € 100 per behandeling.

andere behandelingen bij huidkliniek Epilennium

Bekijk de verschillende behandelingen

Wij zijn aan gesloten bij