Be Lifted Plasma

Huidkliniek Epilennium Maassluis

Be Lifted Plasma: een facelift zonder snijden!

Met een Be Lifted Plasma behandeling laat u uw rimpels verminderen, uw huid liften of een ooglidcorrectie uitvoeren. En dat zonder te snijden of te injecteren. Deze behandeling doet een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Na de behandeling ziet uw huid er zichtbaar jonger en gelift uit.

Be lifted plasma, verminderen rimpels, anti-aging, Huidkliniek Epilennium

Hoe werkt een Be Lifted Plasma behandeling?

Enkele millimeters boven de huid wordt door de Be Lifted Plasma applicator een plasmatische flits geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de huid op die locatie verdampt en geminimaliseerd wordt. Hierdoor ontstaat er een zogeheten plasmaspot. De plasmaspot verandert in een korstje dat binnen 1 tot 1,5 week van de huid valt.

Door de behandeling wordt de huid getriggerd om collageen en elastine aan te maken. Hierdoor verstrakt en lift de huid van de behandelde zone en de huid eromheen.

Vóór de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht. Met de Be Lifted Plasma applicator worden er plasmaspots op de huid gemaakt. Dit voelt aan als een vet spetter die op de huid komt. Ter verzachting wordt er aan het einde van de behandeling een herstellende crème aangebracht. Deze crème kunt u aanschaffen om het herstel van de huid sneller en mooier te laten verlopen.

Direct na een Be Lifted Plasma behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien en zijn er 'plasmaspots' zichtbaar. Ook kan de behandeling een prikkelend  en brandend gevoel geven. Vooral bij de ogen, maar ook op andere plaatsen in het gezicht, kan er zwelling ontstaan. De zwelling zal na de behandeling toenemen. Normaliter verdwijnen deze effecten binnen 2 tot 3 dagen.

De Plasmaspots veranderen in korstjes die binnen enkele dagen van de huid zullen afvallen. Onder deze korstjes ontstaat een nieuwe, roze huid.

Deze huid kleurt binnen elke weken tot maanden bij tot uw eigen huidskleur.

 

Voor wie is een Be Lifted behandeling geschikt?

De Be Lifted Plasma behandeling is een anti-aging behandeling en is geschikt voor mensen met rimpels en een verslapte huid op het gezicht en het lichaam.

U kunt onder andere denken aan:

  • Fronsrimpel en neuslippenplooi
  • Boven- en onderlip
  • Kin en of wangen
  • Boven- en onderoogleden
  • Voorhoofd
  • Verslapte huid op de buik na een zwangerschap of afvallen
Be lifted plasma, verminderen rimpels, anti-aging, Huidkliniek Epilennium
Be lifted plasma, Verminderen rimpels, collageen, elastine, Huidkliniek Epilennium

Resultaten van een Be Lifted behandeling

Na het herstel van de huid heeft u een gladdere en strakkere huid. Het resultaat van de behandeling houdt gemiddeld 2 jaar aan. Het resultaat kan door middel van een onderhoudsbehandeling of de juiste huidverzorging verder geoptimaliseerd worden. 

Veel gestelde vragen over onze Be Lifted Plasma behandeling

De behandeling kan, afhankelijk van de te behandelen locatie, gevoelig zijn. Om de pijn tegen te gaan wordt voor de behandeling een verdovende crème aangebracht.

Afhankelijk van de conditie - en de mate van verslapping - van de huid wordt het gewenste resultaat normaal gesproken binnen één tot drie behandelingen bereikt.

Op dag 2 na de behandeling zult u wakker worden met opgezwollen ogen of huid.

Ook zullen de behandelde delen dicht gaan en korstjes gaan vormen. Dit is een normaal proces .

Op dag 3 zult u merken dat het zwellen van de huid afzakt. De zwelling zakt letterlijk naar beneden. Dit is een goed teken. De huid zal op dag 3 of 4 meestal behoorlijk gaan jeuken, dit hoort bij het genezingsproces. U kunt eventueel Cicalfate crème aanbrengen zodat de huid hersteld. 

Op dag 4 zal de huid er alweer  normaal uitzien qua zwelling en vanaf deze dag kunnen de eerste korstjes loslaten. Dit proces kan 1 tot 1,5 week duren.

Gedurende de tijd dat de korstjes aanwezig zijn reinigt u deze elke ochtend en avond met een gaasje (deze kunt u kopen bij drogist of apotheek) en wondreiniging.

De wondreiniging krijgt u na behandeling van de huidtherapeut mee.

Na het reinigen brengt u de meegekregen crème of Cicalfate crème aan.

Wanneer u Cicalfate heeft aangeschaft kunt u deze crème blijven gebruiken zolang de huid gevoelig is.

Huidverjonging met een Be Lifted behandeling

In de video ziet u hoe de Be Lifte Plasma behandeling in zijn werk gaat. De huid wordt vooraf verdoofd zodat u weinig voelt. Onder het plastic in de video zit de verdovende creme.

Resultaten van de Be Lifted Plasma behandeling

Wij delen graag onze resultaten met u. Deze foto's zijn gemaakt in onze kliniek met toestemming van onze clienten. U ziet het verbluffende resultaat van deze behandeling. Een facelift zonder snijden of spuiten.

be lifted plasma neuslippenplooi
be lifted plasma voorhoofd
be lifted plasma hals

Feedback van klanten

Wat zeggen onze klanten over Huidkliniek Epilennium?

ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk.  “

HD

Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Kortom de meiden zijn toppertjes.  “

Priscilla

Fijne kliniek, je bent geen nummer en kijken echt naar jou huid en mogelijkheden. Zeker een aanrader om naar deze toppers toe te gaan! 

Rebecca

Waarom kiest u voor Huidkliniek Epilennium?

Huidkliniek Epilennium heeft al sinds 1999 ervaring in het behandelen van huidklachten, oedeem en ongewenste haargroei. Onze vriendelijke huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.