Endermologie

Huidkliniek Epilennium Maassluis

Endermologie: bindweefselmassage

Endermologie® is een vorm van huid-bindweefsel massage met behulp van het LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Deze massage zorgt ervoor dat de huidstructuur gladder wordt. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en daardoor worden afvalstoffen en lymfevocht sneller afgevoerd. Ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Deze behandeling is inzetbaar bij o.a. littekens, brandwonden, na operaties en bij stoornissen in doorstroming van bloed en lymfebanen.

endermologie voor wie is endermologie geschikt, Huidkliniek Epilennium

Voor wie zijn Endermologie behandelingen geschikt?

De Endermologie behandelingen zetten wij in voor meerdere indicaties o.a. voor:

  • Sinaasappelhuid
  • Lichaamscontouren verbeteren
  • Verslapping van de huid tegengaan tijdens of na afvallen
  • Afvoeren van lichaamsvocht
  • Verkleefde littekens losmaken
  • Lipoedeem
  • Lymfoedeem

Wat zijn de resultaten van Endermologie?

Wanneer de behandelingen een cosmetisch doel hebben zal de huid  haar elasticiteit en stevigheid terug krijgen. Hierdoor ziet de huid er strakker uit. Om goede resultaten te behalen moeten de behandelingen gecombineerd worden met sporten en gezond eten.

Daarnaast ervaren mensen vaak dat de huid soepeler wordt, ledenmaten prettiger aanvoelen en minder snel vermoeid zijn.

Wanneer de behandelingen een medisch doel hebben zoals bij lymf- en lipoedeem zal de pijn en omvang verminderen. Daarnaast kunnen we er bij lipoedeem voor zorgen dat de benen en/of armen minder snel in omvang zullen toenemen.

endermologie lpg huidverstrakking huidveroudering, Huidkliniek Epilennium

Veel gestelde vragen over Endermologie

Voor een cosmetisch goed resultaat zijn minimaal 20 behandelingen nodig en is het raadzaam de eerste 10 behandelingen niet te onderbreken. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, wordt geadviseerd om de behandelingen af te bouwen. Om het gewenste resultaat te behouden is het raadzaam om 1 keer per maand te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Bij de medische behandelingen wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld door de huidtherapeut.

De behandeling is niet pijnlijk, echter wanneer iemand last heeft van lymf- en lipoedeem kan de behandeling wel gevoelig zijn. Na de eerste behandelingen kan de huid wat beurs aanvoelen maar dit verdwijnt na enkele behandelingen.

Drink elke dag voldoende water (1,5-2 liter). Tijdens de behandeling worden afvalstoffen afgebroken die het lichaam later moet opruimen. Door genoeg water te drinken voor en na de behandeling kunnen deze afvalstoffen gemakkelijker het lichaam verlaten.

Extra informatie over Endermologie

Waarom kiest u voor Huidkliniek Epilennium?

Huidkliniek Epilennium heeft al sinds 1999 ervaring in het behandelen van huidklachten, oedeem en ongewenste haargroei. Onze vriendelijke huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Feedback van klanten

Wat zeggen onze klanten over Huidkliniek Epilennium?

ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk.  “

HD

Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Kortom de meiden zijn toppertjes.  “

Priscilla

Fijne kliniek, je bent geen nummer en kijken echt naar jou huid en mogelijkheden. Zeker een aanrader om naar deze toppers toe te gaan! 

Rebecca