SkinPen

Huidkliniek Epilennium Maassluis

Wat is de SkinPen behandeling?

De SkinPen is een vorm van microneedling. De behandeling met de SkinPen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De SkinPen heeft een medisch CE-keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat wat betekent dat de SkinPen het enige FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld is.

Skinpen, microneedeling, huidverbetering, Huidkliniek Epilennium

Hoe werkt de SkinPen behandeling?

De SkinPen heeft minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen waardoor microkanaaltjes in de huid ontstaan. Tevens wordt er tijdens het creëren van de microkanaaltjes het Skinfuse Lift HG serum aangebracht, dit is een niet-cytotoxische hydrogel die de wondgenezende omgeving ondersteunt, de huid hydrateerd en de pH waarde van de huid tijdens en na de behandeling in evenwicht brengt. Door middel van de behandeling gaat de huid zich van binnenuit herstellen waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt.

Hierdoor wordt de huid voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Voor wie is de SkinPen behandeling geschikt?

De behandeling met de SkinPen is bijna voor iedereen geschikt. Zo wordt de SkinPen veel al ingezet voor:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • (acne) littekens
  • Zonbeschadeging
  • Pigmentstoornissen
  • Striae en striemen
behandeling tegen littekens, Skinpen, Huidkliniek Epilennium

Veel gestelde vragen over de SkinPen behandeling

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Bij acnelittekens ligt dit aantal gemiddeld tussen de 6 tot 9 behandelingen. De SkinPen dient altijd in kuur verband uitgevoerd te worden met een interval van 4 weken.

Na de SkinPen behandeling zal de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit houdt enkele uren tot maximaal 2 dagen aan. De microkanaaltjes van de huid blijven de eerste 24 uur open staan, u mag daarom de eerste 24 uur niks anders op de huid aanbrengen dat het Skinfuse Lift HG serum. Na 24 uur moet u de huid elke 2 uur beschermen met een zonnebrand en smeert u nog 3 dagen lang de Skinfuse Rescue crème.

Extra inormatie over de SkinPen behandeling

Resultaten van de SkinPen behandeling

Wij delen graag onze resultaten met u. Deze foto's zijn gemaakt in onze kliniek met toestemming van onze clienten. 

Skinpen huidveroudering

Waarom kiest u voor Huidkliniek Epilennium?

Huidkliniek Epilennium heeft al sinds 1999 ervaring in het behandelen van huidklachten, oedeem en ongewenste haargroei. Onze vriendelijke huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.