Botox, fillers en injectables

EPILENNIUM HEEFT EEN RUIM AANBOD AAN VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

WAT ZIJN BOTOX EN FILLERS?

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die met ‘Injectables’. Injectables zijn middelen als botuline toxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en hyaluronzuur fillers.

Door dat er veel vraag naar is gaat Epilennium samen werken met een cosmetisch arts in Maassluis.

Voor wie?

Een injectable behandeling, zoals botox of een filler, werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken, denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken.

“Ik doe mijn werk met veel plezier en precisie.
Hierbij staan kwaliteit en uw veiligheid voorop! “ — Drs. M.R. Scheer
Door dat er veel vraag naar is gaat Epilennium samen werken met een cosmetisch arts in Maassluis.

Drs. M.R. Scheer is specialist in anti-rimpelbehandelingen met injectables en gezond ouder worden door orthomoleculaire adviezen. Hij biedt zijn klanten de kans om door middel van veilige en effectieve behandelingen een natuurlijke en jonge uitstraling terug te krijgen. Hierbij staat de deskundigheid en kwaliteit van de behandeling hoog in het vaandel.

hoe werkt het?

Drs. M.R. Scheer

Drs. M.R. Scheer, cosmetisch arts zal voorlopig éénmaal per maand zijn behandelingen aanbieden binnen de deuren van Epilennium Maassluis. Voorafgaand aan de behandeling worden al uw wensen aandachtig besproken en geanalyseerd. Op basis van deze analyse wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dankzij dit persoonlijke behandelplan bent u verzekerd van het resultaat dat u verdient!

BEHANDELMETHODEN

Botox

Het geneesmiddel heet botulinetoxine. Dit natuurlijk eiwit doet de spieren tijdelijk ontspannen. Maikel Scheer gebruikt uitsluitend gerenommeerde merken. Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Botox ontspant de spieren in de huid waardoor het effectiever is bij bepaalde rimpels dan fillers. Botox werkt ook preventief omdat het het vormen van de rimpel verminderd. Botox wordt bijvoorbeeld ingezet bij de rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Deze korte behandeling wordt niet als heel pijnlijk ervaren.

Fillers

Een filler geeft meer volume aan het gezicht doordat er een steriel gel wordt ingespoten. Het effect van een filler is dat de rimpels en diepe lijnen zeer goed worden opgevuld.
Maikel Scheer werkt uitsluitend met veilige en tijdelijke filters. Deze fillers hebben een basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigenstof die als eigenschap vochtbindend zijn. Als we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verminderd de elasticiteit en hydratatie. Tot gevolg dat het volume van de huid afneemt en er rimpels ontstaan. De filler wordt bijvoorbeeld ingezet voor het opvullen van de neuslipplooi of marionetlijnen of gezichtscontouren te herstellen.

Omdat hyaluronzuur een lichaamseigenstof is is de behandeling veilig en wordt het goed geaccepteerd door het lichaam. Er is kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. dit verdwijnt na enkele uren of dagen.

BEHANDELFREQUENTIE

Het aantal behandelingen is in een kuur aan te bevelen die 8 a 12 weken duurt. Voor mannen bestaat de kuur uit 8 weken en 6 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 2 behandelingen om de week. Voor vrouwen bestaat de kuur uit 12 weken en 8 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 4 behandelingen om de week.

BEHANDELFREQUENTIE Fillers

Na ongeveer 1 jaar is het dan weer aangeraden om de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

BEHANDELFREQUENTIE Botox

Het effect van botulinetoxine is tijdelijk en houdt ongeveer 3-6 maanden aan. Afhankelijk van de activiteit van je spieren kun je dus iedere half jaar, veilig en effectief, je behandeling herhalen

Na de behandeling

Zoals bij elke injectie in de huid is er na de behandeling wel wat kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen na enkele uren of dagen.

resultaten

Cosmetische behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Check uw Verzekering

prijzen

cosmetisch arts dr. babak Rotterdam
 

 

Botox behandeling vanaf €100

 

 

Fillers behandeling vanaf €250

Maak een afspraak

cosmetisch arts dr. Scheer Maassluis
 

 

Botox behandeling vanaf €95

 

 

Fillers behandeling vanaf €250

Maak een afspraak

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

                                                                          

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.