ISIS Pharma

Deze producten worden geadviseerd ter ondersteuning van de behandelingen

Isis Producten

^

TEEN DERM CONCENTRATE

^

BB CREAM SENSITIVE SPF 50

^

NEOTONE

GLYCO-A 12%

Phenoxythanol vrij, Parabenen vrij, Bevat geen conserveringsmiddelen

Glyco-A 12% Is een oppervlakkige peeling die leidt tot vernietiging van de hoornlaag. Het exfolieert de dode huidcellen en reduceert oneffenheden. De glyco-A 12% word snel opgenomen door de huid en zorgt voor snelle huidverbetering.

Gebruik: breng het product 2 tot 3 keer per week ’s avonds aan. Tijdens de toepassings-periode en een week na afloop een zonnebrandcrème met hoge SPF gebruiken. Contact met ogen vermijden.

Huidveroudering: het activeert de celvernieuwing in alle huidlagen en reduceert hyperkeratose en zon- beschadigingen. Verfijnt de huid en geeft een mooie egale huidskleur.
Acné: het vermindert de symptomen, zoals comedonen en papels. Het reduceert de post inflammatoire littekens en verbetert de huidstructuur.
Hyperkeratose: het reguleert de aanwezige keratine en maakt de hoornlaag dunner. Het optimaliseert de hydratatie in de huid en kan lokaal worden toegepast.

Terug naar boven

Geneskin White serum

Gebruik: Elke ochtend en avond gebruiken in het gezicht en hals, rondom ogen vermijden. Zonbescherming gebruiken tijdens gebruik van geneskin white serum. 

Effectief oplichtend serum tegen ongewenste pigmentaties, geeft de huid een mooie egale kleur en geeft de huid een krachtige booster. Bevat als werkzame stoffen: 15% Vitamine C, Retinol, organisch Glycolzuur en Castor Oil.  Met het gepatenteerde DN-Act Anti-Aging Complex herstelt het serum de beschadigde cellen in de huid. Het serum mag op de dag en in de nacht worden gebruikt. Maar uiteraard op de dag wel met hoge zonbescherming erover heen!

Het DN-Act Complex is uniek en gepatenteerd door het dermatologisch laboratorium van ISIS Pharma. Het complex bestaat uit;
Superoxide dismutase SOD – beschermt de huid tegen externe agressies en limiteert foto-aging.

Vitamine A – stimuleert de collageen synthese en verstevigt de huidelasticiteit. Verminderd lijntjes.

Hexapeptide biomimetic – produceert FOXO3A genen en verbetert de houdbaarheid van de cellen. Activeert het DNA herstelproces in de huid.

Terug naar boven

TEEN DERM CONCENTRATE

Gebruik:  Elke avond op een schone en droge huid aanbrengen. Product kan licht prikkend aanvoelen. Contact met ogen vermijden en tijdens en een week na gebruik zonbescherming gebruiken.

Serum voor de nacht specifiek wat actieve acne reduceert en de huidstructuur verbetert. Bevat als werkzame stoffen: salicylzuur, glycolzuur, zincidone, glucono-delta-lactone (PHA) en het gepatenteerde ingrediënt 5-alpha-Avocuta.

Terug naar boven

BB CREAM SENSITIVE SPF 50

Parabenen vrij, Parfum vrij, Niet – comedogeen

Mag direct op de huid worden aangebracht na elke (cosmetische) behandelingDe BB cream zorgt voor hydratatie en laat zuurstof door. Zuurstof is nodig voor de stimulatie van het natuurlijke herstelproces van de huid. Hydratatie is belangrijk voor de bescherming tegen alledaagse irritaties die de huid kunnen beschadigen, zoals airconditioning, vervuiling en droge lucht.

De BB cream

Bevordert de tolerantie van de overgevoelige huid. Bevordert huidherstel en gaat huid veroudering tegen.

Mag direct worden aangebracht op een gecontroleerde beschadigde huid zoals na een micro-neelding behandeling, laser, IPL, peeling of microdermabrasie.

De crème is waterafstotend en heeft een hoge UVA en UVB bescherming
Matte camouflage/foundation
100% minerale filters. Beschermt de huid optimaal tegen vrije radicalen.
Bevat vitamine E, beschermt de huid tegen vrije radicalen en kalmeert de huid.
Na het opbrengen licht inmasseren, deze “smelt” met de eigen huidskleur samen.

Terug naar boven

NEOTONE

Het depigmenterend serum, Neotone, is uitermate effectief in het bestrijden van pigmentvlekken. Dankzij 6 krachtige en elkaar versterkende bestandsdelen die de intensiteit van pigment vlekken verminderen en helpen deze te laten verdwijnen.

Gebruik: Dagelijks voor het slapen aanbrengen op de hypergepigmenteerde zones of volgens de adviezen van uw dermatoloog of huidtherapeut. Tijdens de toepassingsperiode en een week na afloop een aangepaste zonnebrandcrème gebruiken. Contact met ogen vermijden.

Indicatie: Pigmentvlekken, Zonneschade
Huidveroudering

Terug naar boven

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij