ENDERMOLOGIE® Gezicht 

WIL JIJ JE HUID VERBETEREN?  LEES HIER HOE WIJ JOU DAAR MEE HELPEN!

WAT IS ENDERMOLOGIE®?

Endermologie® biedt 100 % natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering.

Endermologie® maakt het mogelijk om het ontwakingsproces van de cellen opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.Dit door middel van mechanische stimulatie.

De verminderde cellulaire activiteit wordt opnieuw geactiveerd in de kern van onze huid om rimpels, verslapte huid, de onderkin en de contouren te verbeteren.

 

 

Endermologie® heeft zichzelf bewezen; het werkt! Vele studies hebben dat aangetoond. De methode is goed onderbouwd. Voortdurende research, in Frankrijk en de Verenigde Staten, leveren nieuwe informatie en inzichten op die de effectiviteit van de behandeling continu verbeteren. Rapporten en ervaringen van artsen en therapeuten bevestigen de effectiviteit van Endermologie®. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur van LPG, zodat wij het beste resultaat kunnen behalen.

Voor wie?

De behandeling werkt goed bij : verslapping, gezichtscontour verbetering, afvoer van vocht, verkleefd littekenweefsel, rimpelvervaging / slappe huid in halsgebied.

hoe werkt het?

Endermologie®

Endermologie® is een intensieve bindweefselmassage met behulp van het LPG-apparaat. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van je eigen klepjes. De klepjes pakken de huid op en kunnen heel gecontroleerd in verschillende lagen van de huid behandelen.

RESULTATEN

Na 6 tot 10 behandelingen worden de eerste verbeteringen zichtbaar.Tevens voelt de huid zachter en gladder aan.

De resultaten die we kunnen verwachten zijn: Versteviging en vermindering van rimpels. Versnelt de stofwisseling in de cellen, stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de doorbloeding voor een stralende huid

resultaten

BEHANDELMETHODEN

BEHANDELMETHODEN

Voor het beste resultaat kunnen verschillende behandeltechnieken worden toegepast. Onze medewerkers zijn hier allen in geschoold. Zij zullen de techniek, die voor u tot de beste resultaten zal leiden, inzetten.

De behandeling start met het maken van foto’s van het gezicht.Gedurende de behandeling maken wij ook nog foto’s om het resultaat te kunnen volgen. 

Doordat wij een persoonlijk behandelplan maken worden de gewenste gebieden behandeld.

 

 BEHANDELFREQUENTIE

Endermologie wordt twee keer per week uitgevoerd. Wij maken een persoonlijk behandelplan. Wij bieden deze behandelingen in kuurverband aan. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, wordt geadviseerd om de behandelingen af te bouwen met een minimum van 1 behandeling per maand om het resultaat te behouden.

Na de behandeling:

Na de behandeling voelt het gebied warm aan en ziet er rood uit door de massage. Dit trekt vrijwel direct weg.

Het resultaat is sterk afhankelijk van je leefstijl, maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt hierin een belangrijke rol. Het gewenste resultaat kan dus enkele maanden tot meerdere jaren aanhouden. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen. Deze onderhoudsbehandelingen varieren van eenmaal per maand tot eenmaal per kwartaal.

 

Advies

Drink elke dag voldoende water (1,5-2 liter). Tijdens de behandeling worden afvalstoffen afgebroken die het lichaam later moet opruimen. Door genoeg water te drinken voor en na de behandeling kunnen deze afvalstoffen gemakkelijker het lichaam verlaten.

Bouw de behandeling altijd geleidelijk af naar 1 keer per maand.

 

Prijzen LPG Alliance

INTAKE EN PROEFBEHANDELING BODY / FACE €50

FACE CARE LOSSE BEHANDELING 35 MIN €62,50

FACE CARE PAKKET 10 BEHANDELINGEN €625 + KLEPJES

FACE CARE PAKKET 20 BEHANDELINGEN €1250 1 BEHANDELING GRATIS + GRATIS KLEPJES

KLEPJES GEZICHTSBEHANDELING € 32.50

De cosmetische endermologie behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij