MICRODERMABRASIE

WIL JIJ WEER EEN STRALENDE, JONGE HUID?  LEES DAN SNEL VERDER

Wat is MICRODERMABRASIE?

Epilennium maakt gebruik van de kristalvrije microdermabrasie. Dit houdt in dat er geen kristallen maar diamanten in het schuurkopje zitten, waardoor er betere resultaten geboekt worden en de huid minder beschadigd wordt.

 

 

Voor wie?

Tijdens het intakegesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling. Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoordt worden.

hoe werkt het?

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige methode waarbij de huid vacuüm wordt gezogen op de diamanten behandelkop. De huid wordt hierdoor geschuurd en dit zorgt ervoor dat dode huidcellen en vuil verwijderd wordt. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en aangezet tot het aanmaken van nieuwe collageen en elastine cellen. Het maakt de huid toegankelijker voor het opnemen van actieve werkstoffen die zich bevinden in o.a. crème’s en serums. Hierdoor krijgt uw huid een gezondere uitstraling.

Resultaten

Gladder, frisser en egaler gekleurde huid. Tevens verfijning van grove poriën

Over de behandeling

BEHANDELMETHODEN

Tijdens microdermabrasie wordt de huid vacuüm gezogen op de diamanten behandelkop van de pen Tevens wordt de huid hierbij geschuurd. U kunt dit ervaren als een schavend gevoel. De intensiteit van dit gevoel is per persoon verschillend. Gemiddeld geven mensen aan dat de behandeling prima vol te houden is.

BEHANDELFREQUENTIE

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid. De behandelingen vinden om de twee weken plaats. Onderhoudsbehandelingen zijn aan te bevelen om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling

Direct na een microdermabrasie behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien. Het is mogelijk dat de huid tot een paar dagen na de behandeling droog en kwetsbaar aanvoelt. Verzorging met de huidherstellende crème Cicalfate van Avène kan de gevoeligheid en roodheid verminderen. Het is mogelijk dat de huid gaat schilferen, dit kan enkele dagen aanhouden.

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

prijzen

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Microdermabrasie gelaat €75

Microdermabrasie decolleté €80

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl