Protiplan

Wil je afvallen? Lees hier hoe we jou kunnen helpen

Wat is protiplan?

Protiplan is een afslankmethode “afslanken met eiwit” gebaseerd op gezond eten in combinatie met koolhydraatarme en eiwitrijke voeding. Protiplan heeft een uitgebreid assortiment, waardoor afslanken daadwerkelijk smaakvol en makkelijk is. Wat we met de Protiplan afslankmethodiek willen bereiken is effectief, gezond en duurzaam gewichtsverlies. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond wanneer de koolhydraten worden verlaagd en de eiwitten worden verhoogd , de spiermassa niet verdwijnt maar de vetreserves worden verbrand.

Hoe werkt het?

Protiplan werkt in drie fasen, het is belangrijk alle fasen goed te doorlopen. Hierdoor is er een goede balans van het lichaam. Protiplan richt zich op het voorgoed verliezen van gewicht, hierbij is het ontwikkelen van gezonde eetgewoontes de enige echte weg. In elke fase wordt uw voedingspatroon aangepast, zodat u een gezond voedingspatroon aanleert.

 

Intakegesprek

In het intakegesprek maakt u kennis met uw coach. Zij begeleid u tijdens de afslankperiode. Om de week is er een weegmoment. Tijdens het weegmoment wordt gekeken naar het gewicht, vocht percentage, BMI, vetpercentage etc. Het begeleiden kost u niets extra’s.

De drie fasen

Fase 1

. De eerste fase is een strikte fase, waar men wel vlees, vis en groente mag eten en tot 70% van de overtollige kilo’s verliest. Er zijn maar liefst 6 eetmomenten waardoor je afslankt zonder hongergevoel

Fase 2

In de tweede fase mag u naast vlees en vis ook fruit en zuivel, waar men nog 20% van de overtollige kilo’s kwijt raakt. Per dag staan 4 maal daags producten van Protiplan op uw menu.

Fase 3

Hierna volgt de derde fase en komen koolhydraatrijke producten weer terug op het menu en aangevuld met twee producten van Protiplan. In de laatste fase verliest u de laatste 10% van de overtollige kilo’s en wordt u weer op weg geholpen naar een gezond en normaal eetpatroon.

Voordelen!

N

U kunt uw producten zelf bestellen, waar en wanneer u wilt

N

De door u bestelde producten thuis laten bezorgen

N

Gratis dieet boekje, inclusief smaakvolle recepten en tips

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

resultaten

Afspraak boeken

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug om met u een afspraak in te plannen!

Wij zijn aan gesloten bij

Contact

Rotterdam
“Op de Zorgboulevard”
Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam
010 – 481 44 93
info@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.

“Medisch centrum Docwerk”
De Vloot 206c
3144 PK Maassluis
010 – 246 76 60
maassluis@epilennium.nl

© 2016 Maker Pty Ltd.