SkinPEN behandeling

Wat is de Skinpen? En wanneer gebruik je een SkinPEN behandeling? Lees hier meer!

WAT IS DE SKINPEN?

De behandeling met de SkinPen™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. De SkinPen™ is de enige FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld. Gegarandeerd een hoge kwaliteit behandeling.

Voor wie?

Tijdens het intake- gesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij zal al uw vragen behandelen en advies geven of uw huid geschikt is voor de behandeling.

De behandeling is voor de volgende problemen geschikt:

N

Fijne lijntjes

N

(Acné) littekens

N

Zonbeschadiging

N

Pigmentstoornissen

N

Striae en striemen

Hoe werkt het?

 

De SkinPen™ heeft minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen waardoor er micro kanaaltjes in de huid ontstaan. Deze kanaaltjes zorgen dat collageen en elastine wordt aangemaakt.

Hierdoor wordt de huid voller, gladde, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

De SkinPen™ is het eerste FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurde microneedling apparaat ter wereld en heeft als enige een medisch CE-keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat.

RESULTATEN:

N

Gladdere huid

N

Frisse en egale huidskleur

N

Verfijning van grove poriën

N

Vermindering van fijne lijntjes

N

Verbetering van de huidstructuur

N

Vermindering van zonbeschadigingen

N

Vermindering van rest- acné

BEHANDELMETHODEN

Tijdens de behandeling wordt er een serum Skinfuse Lift HG aangebracht. Daarna wordt met roterende bewegingen de SkinPen™ over de huid bewogen.

Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandel diepte die varieert van 0,5 mm tot 2 mm. De behandeldiepte hangt af van de indicatie en het behandelgebied. De SkinPen™ kan bewezen de meest zuivere microkanaaltjes maken. De behandeling wordt afgesloten met een na-behandelingscrème RESCUE Balm, dit krijgt de klant mee naar huis.

BEHANDELFREQUENTIE

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 4 weken uitgevoerd.

Vergoeding

Indien er sprake is van een behandeling op medische indicatie, is er een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.

resultaten

reviews

Op advies van de huidtherapeut heb ik de ouderdomsrimpels in mijn gezicht laten behandelen met de microneedlingpen. Ik heb nu vier behandelingen ondergaan. het is wel een gevoelige behandeling, maar het resultaat mag er dan ook zijn. De rimpeltjes zijn veel minder aanwezig en de huid voelt veel gladder aan. Een heel natuurlijke verzichtsverjonging

Sjaak (60)

“Als ik ergens behandeld wordt dan vind ik het heel prettig als ik kan zien dat mensen echt weten wat ze doen. Dat is volkomen helder bij Epilennium, ze weten van de hoed en de rand. Bovendien verkopen ze geen sprookjes maar geven ze betrouwbare adviezen en degelijke uitleg. Dat is de reden waarom ik er al jarenlang met enige regelmaat kom. Geen onnodige poespas, geen glamour maar wel vakkundige en aardige mensen. Onlangs heb ik de microneedlingpen behandeling ondergaan en ik ben blij en verrast met het resultaat. Ik had al over de behandeling gelezen, maar durfde het pas echt aan bij Epilennium. Dat zegt eigenlijk genoeg, als ze hier iets aanbieden dan weet je dat het klopt. Wel zo fijn toch? 

Jet Sol

(TV Presentatrice van RTL)

Ik heb alles wel gehad, pigment, acne, couperose en littekens. Na een behandeling met peelings ben ik van mijn pigment af en de couperouse is mooi weg door IPL Flitsen. Nu ben ik met de microneedlingpen begonnen voor mijn littekens. Na 4 behandelingen zag ik al zo’n mooi verschil. Ik heb nog niet klaar, maar ik ben nu al super blij!

Marcha (27)

PRIJZEN

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent en of de behandel indicatie medisch is.

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Acne littekens worden vergoed onder acne therapie

Check uw Verzekering

Wij zijn aangesloten bij