SOPRANO ICE LASER ontharen

HEB JIJ LAST VAN ONGEWENST HAAR?  LEES HIER HOE WIJ JOU DAAR VANAF HELPEN!

WAT IS DE SOPRANO ICE ONTHARINGSLASER?

Soprano ice ontharingslaser vernietigt haren definitief en is de prijswinnaar ‘Beste Ontharingslaser’ van dit moment.

Voor wie?

Definitief ontharen is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Bij vrouwen kan het cosmetisch (bijvoorbeeld: bikinilijn, benen, oksels) en medisch (gezicht) beschouwd worden. Bij mannen wordt dit echter alleen cosmetisch beschouwd.

Welke haren behandelen wij met laser?

Alleen donkere haren i.v.m. het aanwezige pigment in het haarzakje. Blonde, grijze en rode haren kunnen alleen vernietigd kunnen worden door de warmte van de SHR-methode haar reductie van deze haren zal gemiddeld 20% zijn. Voor deze haren bestaat de mogelijkheid tot elektrische epilatie.

Hoe werkt het?

De Soprano Ice laser

Epilennium werkt met de Soprano Ice laser. De SHR-methode warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes, omdat de lichtstraal continue in beweging is. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Het haarzakje wordt zodanig opgewarmd dat het wordt vernietigd en er geen haartje meer kan groeien. U bent alleen niet klaar met één behandeling. Haren groeien namelijk niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fasen.

De haar kan alleen volledig vernietigd worden wanneer deze in de actieve groeifase zit. Het verschilt per lichaamsdeel hoe snel de haren van fase wisselen. Aan de hand van deze fasen behandelen wij net zolang tot het merendeel van de haren is vernietigd in de actieve groeifase. Voor alle huidtypes en zon-gebruinde huid geschikt.

Word ik 100% haarloos?

Dit is helaas niet te garanderen. Dit is afhankelijk van vele factoren. o.a. uw geslacht, leeftijd, pubertijd, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Verwachting is tot  80-95% haarreductie.

Behandelmethoden

Begin Behandeling

De behandeling start met het maken van foto’s om het resultaat van de behandeling te kunnen vergelijken. Vervolgens wordt er gel aangebracht en krijgt u een bril op ter bescherming van het laserlicht. Het SHR lasersysteem heeft een nieuwe techniek waardoor het laseren nagenoeg pijnloos is.

Veiligheid van SOPRANO laser ontharen

De SHR-methode is de veiligste laser ontharingsmethode en de beste innoverende uitvinding op laser gebied van de afgelopen 10 jaar. Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, hierdoor zijn de flitsen niet meer pijnlijk. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt.

Onze gecertificeerde huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd en hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gespecialiseerd in laser- IPL – en elektrisch ontharen. Onze huidtherapeuten zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij voldoen aan de wettige  kwaliteitseisen. 

BEHANDELFREQUENTIE

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een gewenst resultaat. Behandeling in het gelaat is om de 4-6 weken en het lichaam om de 6-8 weken. Het gewenste resultaat kan per persoon verschillen, er kunnen dus minder of meer behandelingen gewenst zijn. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, dient deze onderhouden te worden d.m.v. onderhoudsbehandelingen.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling voelt het gebied warm aan maar heeft verder bijna geen hersteltijd nodig. Je mag 10 dagen voor en na de behandeling niet in de zon. Dit omdat uw huid dan gevoeliger is en er eventueel pigment vlekken zouden kunnen ontstaan.

Avène productadvies: Voor het bevorderen van het herstellend vermogen van de huid adviseren wij Cicalfate crème of emulsie. Boegem zalf is geschikt om de warmte in de huid tegen te gaan. Daarnaast ALTIJD zonbescherming smeren!

reviews

“Vandaag heb ik de 6e en voorlopig de laatste behandeling gehad! Het is echt heel snel gegaan. De behandeligen zijn kort en pijnloos. Ook had ik achteraf helemaal geen last gehad van bijvoorbeeld een rode huid of eczeem terwijl ik daar wel gevoelig voor ben. Vooral de oksels ben ik heel erg blij mee, dat scheelt als je op vakantie gaat. Alle dames zijn lief en geduldig. Ik ben heel tevreden omdat alle beharing echt weg is, misschien dat ik 1x per jaar nog een nabehandeling nodig heb, maar zoals het er nu uitziet, denk ik niet dat dat nodig is.”

Debby (51)

ik ben al meer dan zeven jaar klant bij Epilennium Maassluis. Ik heb nu 7 behandelingen achter de rug en het resultaat is ongelooflijk. Na jaren scheren, harsen en epileren kan ik zeggen dat laseren de oplossing is.

Emma (24)

Vergoed uw zorgverzekering de behandeling?

Check uw Verzekering

Bekijk de prijzen voor laser- en IPL ontharen voor dames en heren.  

Wilt u direct een intake boeken? Klik dan op afspraak maken!

Wij zijn aan gesloten bij