Hydrofacial

Huidkliniek Epilennium Maassluis

Wat is een Hydrofacial?

Een Hydrofacial behandeling is geschikt voor ieder huidtype en geeft direct resultaat met een langdurig huid verbeterend effect. Tijdens de behandeling wordt uw huid intensief gereinigd waarbij comedonen en dode huidcellen worden verwijderd. Uw huid krijgt een natuurlijke gezonde glow.

hydrofacial hoe werkt het huidverbetering, hydrateren, peelen

Hoe werkt een Hydrofacial behandeling?

Huidkliniek Epilennium maakt voor de Hydrofacial behandelingen gebruik van het Aqua Peel Fusion apparaat. Dit is een uniek 4 in 1 systeem waarbij aquafacial, diamant microdermabrasie, mesoporatie en LED lichttherapie gecombineerd worden. Door middel van deze combinatie wordt al het vuil en vet van de huid verwijderd, wordt de huid gepeeld, intensief gehydrateerd en gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken.

Voor wie is de Hydrofacial geschikt?

De Hydrofacial is voor elk huidtype geschikt en kan ingezet worden als eenmalige behandeling om de huid goed te reinigen of in kuurverband om zo de huidconditie te verbeteren.

U kunt onder andere denken aan:

  • Een futloze en matte huid weer te laten stralen (gezonde natuurlijke glow)
  • Fijne lijntjes en rimpels te verminderen
  • Verstopte en vergrote poriën te verkleinen
  • Huidversteviging en voeding
  • Diepe reiniging en peeling
  • Verbetering van de huidstructuur
hydrofacial hoe werkt het huidverbetering, hydrateren, peelen

Veel gestelde vragen over de Hydrofacial

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid en het resultaat wat u wilt bereiken. Het advies is om een kuur van 3 behandelingen te volgen, die eens per week of per 10 dagen plaatsvinden. Een intensievere kuur bestaat uit 6 tot 12 behandelingen een keer per week.

Het kan zijn dat  de Hydrofacial behandeling geadviseerd wordt ter voorbereiding of ter afsluiting van een andere behandeling. In dit geval bespreekt de huidtherapeut, afhankelijk van de andere behandeling, hoeveel behandelingen nodig zijn.

Direct na de behandeling kan de huid er rood tot roze uitzien, dit trekt bij de meeste mensen binnen een paar uur weg. Verder ziet de huid en direct gehydrateerd uit en heeft een natuurlijk glow.

Dat kan zeker! Heeft u een belangrijke afspraak/event en wilt u er voor deze gelegenheid goed uit zien? Dan is de hydrofacial de perfecte behandeling. De huidtherapeuten zullen de instelling van het apparaat aanpassen zodat de huid minimaal roze/rood wordt. U heeft dan direct een mooie glow.

Doordat de instelling van het apparaat is aangepast is de behandeling hierdoor minder intensief. Dit kan invloed hebben op het lange termijn resultaat.

Extra informatie over de Hydrofacial

Waarom kiest u voor Huidkliniek Epilennium?

Huidkliniek Epilennium heeft al sinds 1999 ervaring in het behandelen van huidklachten, oedeem en ongewenste haargroei. Onze vriendelijke huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Feedback van klanten

Wat zeggen onze klanten over Huidkliniek Epilennium?

ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk.  “

HD

Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Kortom de meiden zijn toppertjes.  “

Priscilla

Fijne kliniek, je bent geen nummer en kijken echt naar jou huid en mogelijkheden. Zeker een aanrader om naar deze toppers toe te gaan! 

Rebecca