ons team

Huidkliniek Epilennium Maassluis

Onze gediplomeerde huidtherapeuten

Onze vriendelijke en ervaren huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn BIG geregistreerd. 

20230512_115236

Dana Broere

Huidtherapeut & manager
Zowel de medische als cosmetische kant van het vakgebied vind ik interessant. Het grote aanbod aan behandelingen bij Epilennium maakt het werk afwisselend en uitdagend. Ik streef er naar om een professionele, veilige en gezellige plek te creëren waar iedereen zich gehoord voelt. Zo kunnen we samen tot een passend behandelplan komen en het gewenste resultaat bereiken.
20230512_1149521

Anouk Stafleu

(senior) Huidtherapeut
Het leukste van mijn vak vind ik de afwisseling in het werk. Ik kan bij Epilennium zowel medisch als cosmetisch werken. Hierdoor kan ik voor een brede doelgroep iets betekenen. Door patiënten regelmatig terug te zien in de kliniek bouw je een fijne behandelrelatie op, dit vind ik het mooie van het vak huidtherapie.
Vraagteken (1)

Renate van der Laan

Huidtherapeut
Wij hebben een nieuwe huidtherapeut in dienst! binnenkort meer
Vraagteken (1)

Feija van Dam

Huidtherapeut
Wij hebben een nieuwe huidtherapeut in dienst! binnenkort meer

Irene Jongenelen, eigenaresse

"Ik ben Huidkliniek Epilennium gestart in 1999. Ik had vanaf mijn tiener jaren last van overbeharing, tot het moment dat ik aanraking kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek.

Toen ik aan diverse televisieprogramma’s meewerkte, bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was. Toen wist ik dat ik er iets mee moest doen en begon ik mijn onderneming Huidkliniek Epilennium.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende en drukbezochte huid-, oedeem- en laserkliniek. Ik ben trots op mijn team.

Ik vind het nog steeds iedere dag leuk om voor klanten klaar te staan en ze te helpen met hun huidproblemen of overbeharing. En het leuke is, tegenwoordig weten ook steeds meer mannen onze kliniek te vinden! "

irene jongenelen, eigenaar huidkliniek Epilennium

Onze therapeuten zijn aangesloten bij

KP logo png
huidtherapeuten

Onze ervaring en expertise

Epilennium is dé huidkliniek in Maassluis, waar BIG, NVH en KP geregistreerde huidtherapeuten werken met o.a. IPL/Laser en elektrische ontharing, acnétherapie acnélittekens, couperose, pigmentbehandeling, coagulatie van verhevenheden, oedeemtherapie, aanmeten therapeutisch elastische kousen, SkinPen of een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling.

Jaren ervaring in huidtherapie en ontharen
Klanttevredenheid
%
Prijs kwaliteit verhouding
%

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij kijken er naar uit van u te horen!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Feedback van klanten

Wat zeggen klanten over Huidkliniek Epilennium?

ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk.  “

HD

Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Kortom de meiden zijn toppertjes.  “

Priscilla

Fijne kliniek, je bent geen nummer en kijken echt naar jou huid en mogelijkheden. Zeker een aanrader om naar deze toppers toe te gaan! 

Rebecca

Waarom kiest u voor Huidkliniek Epilennium?

Huidkliniek Epilennium heeft al sinds 1999 ervaring in het behandelen van huidklachten, oedeem en ongewenste haargroei. Onze vriendelijke huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.